MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ AİLELERİMİZLE BULUŞUYOR PROJESİ

27.02.2019 428

ÇOBANOĞLU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

“MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ AİLELERİMİZLE BULUŞUYOR PROJESİ”

ETKİNLİK BİLDİRİM FORMU

PROJE ADI: ÇOBANOĞLU HAYATLARI GÜZELLEŞTİRİYOR

PROJE KAPSAMINDA ETKİNLİK ÖZETİ: Okulumuzda ilk olarak bir komisyon kuruldu. Komisyon yapılacak etkinlikleri belirlemiş Aralık 2018 de okulumuz öğrenci ve öğretmenleri ile bir kermes düzenledik. Öğrencilerin yardımlaşma duygularının arttırılması ve ihtiyaç sahiplerinin durumlarını anlamaları amacıyla yapılmıştır. Öğrenci ve öğretmenlerimiz etkinlik konusunda ellerinden gelen gayreti göstermişlerdir. Etkinlikler sonrasında 2055 TL nakit para toplanmıştır. Belirlenen aileler komisyon tarafından gezilerek, ailelerin ihtiyaçları tespit edilmiştir. Yapılan tespitler sonucunda yapılacak yardımlar belirlenmiş ve yardımlar ile ilgili görüşmeler yapılmıştır. Görüşmeler sonucunda malzeme, nakit yardım veya borçları tarafımızdan ödenmiştir.

PROYE KATILIMIYLA İLGİLİ BİLGİLER

Okulun İli /İlçesi/Adı

ADANA / SEYHAN

Görev Alan Öğretmen Sayısı

70 katıldı.  1 idareci ve 2 öğretmen ve 7 öğrenci komisyon üyesi olarak görevlendirildi

Görev Alan Öğrenci Sayısı

Ziyaret Edilen Ev Sayısı

15 Aile

Faydalanan İhtiyaç Sahibi Sayısı

13 Aile

İşbirliği Yapılan Sivil Toplum Kuruluşları

Eşya Bakım Onarım Sayısı

(fırın, çamaşır makinesi, buzdolabı, ütü, bilgisayar, televizyon vb.)

1 adet ailenin 1 adet öğrencisine ayakkabı alındı. 3 adet ailenin 1 adet öğrencine yemek parası karşılandı. 2 adet ailenin 1 adet öğrencisinin yol masraflarını karşılama amacıyla kent kartına dolum yapıldı. 7 adet aileye nakit olarak yardım yapıldı.

Tesisatların Yapımı ya da Onarım Çalışmaları Sayısı (Lamba, priz, anahtar, aydınlatma, ısıtma, soğutma ve sıhhi tesisatların)

Yapılamadı

Projede Yer alan Diğer Faaliyetlerin Sayısı